Nieuws
In het tweede weekend van juni, op zaterdag 10 en zondag 11 juni, hebben de kunstenaars van ‘Kunstlijn Lunteren’ hun atelier weer geopend voor publiek. De deelnemende ateliers zijn op beide dagen tussen 11.00 en 17.00 uur te bezoeken. De toegang tot de ateliers is gratis.
 
Wat de ‘Atelierroute Lunteren’ zo aantrekkelijk maakt is de kleinschaligheid en de bijzondere locaties in een bosrijke omgeving. Tel hierbij op de rondtrekkende muzikanten en natuurlijk de kwaliteit en diversiteit van de kunstenaars en hun gastexposanten en het succdes is verklaard.
Elk jaar zorgen de kunstenaars voor nieuw werk, bijzondere gastexposanten en een gezellige sfeer in hun atelier, waarbij u kunt genieten van schilderijen, foto’s ,beelden , keramische objecten, sieraden en toegepaste kunst.
Voorts krijgt u een kijkje in de werkomgeving van de kunstenaar, op welke de manier een kunstwerk tot stand komt en wat de kunstenaar inspireert.
In elk atelier is een routestempelkaart te krijgen ,waarmee u een kunstwerk kunt winnen , na inlevering van een kaart met minimaal 5 stempels.
 
De route is ook te downloaden en te printen .Alle informatie over de route en de kunstenaars is te vinden op de nieuwe website:
www.kunstlijnlunteren.nl