Nieuws
Van maandag 20 mei t/m zaterdag 25 mei vindt de Annie MG Schmidt week plaats. In Lunteren worden in die week verschillende activiteiten georganiseerd rondom Annie MG Schmidt, door het Luntersche Buurtbosch in samenwerking met Cultura.
 
Woensdag 22 mei, van 15.00-16.00 uur, is er in de bibliotheek in Lunteren een Annie MG Schmidtspeurtocht voor kinderen van 7-12 jaar.
Ga in de bibliotheek op zoek naar opdrachten over Pluk van de Petteflet, Abeltje, Wiplala, Jip en Janneke, en natuurlijk over Annie MG Schmidt zelf! Meedoen is gratis! Graag per mail opgeven bij Geertje Negassi gnegassi@cultura-ede.nl
 
Vrijdag 24 mei, van 14.00-14.30 uur, kunnen peuters en kleuters in de bibliotheek in Lunteren gratis komen luisteren naar verhaaltjes over bijvoorbeeld Takkie of Pippeloentje. Dit knusse voorleeshalfuurtje staat speciaal in het teken van Annie MG Schmidt.
 
Zaterdag 25 mei om 15.30 uur organiseert het Luntersche Buurtbosch de voorstelling: ‘Niet met de deuren slaan’ bij uitkijktoren De Koepel. Deze voorstelling wordt uitgevoerd door verhalenvertelster Lisa Wade van Het Klokhuis en zangeres Klaartje van Veldhoven.
Meer informatie en online kaartverkoop zijn te vinden op de website van Het Luntersche Buurtbosch.
 
Voorafgaand wordt op 25 mei, van 13.45-15.15 uur, een workshop gegeven door kunstdocent Jenny Barten, waarbij kinderen een zwart-wittekening maken die geïnspireerd is op de karakters van de boeken van Annie MG Schmidt.
Maak je eigen Annie MG Schmidttekening als herinnering aan deze leuke week! Deelname is gratis!