Nieuws
Dinsdag 20 maart vindt de volgende bijeenkomst van Businessclub Lunteren (BCL) plaats. Aaltje Blokland van ‘Accacia Uitvaartzorg’ is de gastvrouw. De bijeenkomst staat in het teken van het thema ‘Uitvaartzorg anno 2018’. Ondernemers die wonen of ondernemen in Lunteren zijn van harte uitgenodigd.
 
Broodje Biezonder
De eerstvolgende bijeenkomst van BCL vindt plaats op dinsdag 20 maart 2018 en wordt georganiseerd door Aaltje Blokland. Dit doet zij bij en in samenwerking met Broodje Biezonder, gevestigd aan de Dorpsstraat 76 te Lunteren. Zoals gebruikelijk start de bijeenkomst om 20.00 uur (inloop van 19.30 uur) en wordt deze afgesloten met een hapje en een drankje.
 
Accacia Uitvaartzorg
Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en staan ook heel dicht bij elkaar. Kijk bijvoorbeeld maar naar de geboorte van een kindje bij je buren en aan de overkant overlijdt de oudere buurman.
Tegenwoordig is er niets geheimzinnigs aan het verzorgen en begeleiden van een uitvaart. Bleven vroeger de gordijnen dicht, de kinderen thuis. Tegenwoordig worden zelfs de allerkleinsten bij een uitvaart betrokken en kan (bijna) alles zoals de overledene of de familie dit wenst.
 
Aanmelden
Ondernemers die geïnteresseerd zijn, kunnen zich aanmelden op www.businessclublunteren.nl
Bij binnenkomst wordt een bijdrage verlangd van € 5,00 per deelnemer voor de gastheren als tegemoetkoming in de kosten.