Nieuws
Afgelopen weekend vond de laatste halve finale plaats waarbij nog drie turnsters van P.i.T zich konden plaatsen voor het NK, t.w. Larissa Vermeul, Kiara Muller en Britt Keizer.
Larissa en Kiara (Jeugd D) begonnen sterk op vloer met hoge scores. De P.i.T turnsters stonden na ronden op de eerste en tweede plaats. Balk gooide bij Kiara wat roet in het eten door een aantal grote wiebels. Ze zakte naar de zevende plaats, maar dit was nog ruim genoeg voor een NK ticket. Larissa bleef stabiel en pakte uiteindelijk het zilver mee en twee toestelfinales (brug en vloer).
 
Britt Keizer (Junior C) begon sterk op vloer met moeilijke elementen. Op sprong turnde zij voor het eerst een tsukahara gehoekt en gehurkt waarmee zij net op de reserveplek kwam voor de toestelfinale sprong. Op brug turnde Britt eindelijk de oefening die zij al zolang wilde laten zien op een wedstrijd. Een prachtig ritme en een hoge moeilijkheid zorgde dan ook voor een erg hoog cijfer. Ze plaatste zich hiermee direct voor de toestelfinale brug.
Op balk begon Britt minder goed door er met de opsprong meteen weer vanaf te vallen, uiteindelijk werd ze zevende en haalde het NK ticket ruimschoots binnen.
Voor meer informatie over turnclub P.i.T zie: www.turnclubpit.nl