Nieuws
Wil jij nog wat kilootjes kwijt voor de zomervakantie?
Of wil je gewoon lekker fit blijven of worden?
Sport dan mee met ons op de woensdagavond!

 
Tijdens SlankFit werken we keihard aan onze conditie en ons figuur. Ieder op zijn eigen tempo en niveau. Dat is het unieke van deze workout op muziek! Of je nu lang niet gesport hebt of je nu een fervent sporter bent, of je dik of dun bent, iedereen zal uitdaging vinden in deze les.
Geen saaie fitnessapparaten waarop je jezelf moet motiveren, maar oefeningen met uitdagende materialen en veel actie!
Versterken van spieren, verbetering van houding en figuur, verbranden van calorieën en verbeteren van conditie zijn onderdelen van dit programma van 8 weken. Je wordt opgezweept door de muziek. Je medesporters en instructeur dagen je uit net iets verder te gaan dan je dacht te kunnen.
Aansluitend kan je meedoen met het buikspierkwartier.
 
Tijdens de les is er een voedingsdeskundige. Zij geeft je advies op maat en indien gewenst kan ze je wegen en meten. Als leidraad in je voedingspatroon is het mogelijk om een voedingsplan te krijgen. De enige juiste manier om succesvol af te slanken en om daarna op gewicht te blijven, is een balans vinden tussen energie-inname (eten) en energieverbruik (bewegen).
Onze sportinstructeur geeft een heerlijke conditie- en krachttraining, waarbij je uithoudingsvermogen op de proef gesteld wordt en waarbij je ook gebruik maakt van je eigen lichaamsgewicht.
 
Voor wie is SlankFit nu precies?
De les is eigenlijk voor iedereen geschikt, ook als je last hebt van obesitas (overgewicht). SlankFit is voor zowel mannen als vrouwen (vanaf 15 jaar), die willen afvallen en/of fitter en energieker willen worden.
Wat zijn de effecten van SlankFit?
Je valt af en je figuur wordt strakker, je wordt of blijft fit, je voelt je energieker en je krijgt meer zelfvertrouwen.
 
Motiveer jezelf en een ander. Kom samen met een vriend of vriendin!
Startdatum SlankFit: woensdag 23 mei. Locatie Ut Sporthuus Lunteren. Tijd 20.15-21.15 uur, aansluitend buikspierkwartier
 
Dus wil je lekker sporten om af te vallen of gewoon om lekker fit te blijven of te worden? Kom dan lekker meedoen met Slank Fit!