Nieuws
Lekker fit worden of blijven! Wordt dan lid van Club Physique. Volg een gratis proefweek om kennis te maken met het sportaanbod en ervaar hoe leuk en gezellig het is om bij Club Physique te sporten.
 
Een professioneel team geeft afwisselende lessen voor jong en oud. Als enige in de regio geeft Club Physique Tacoyo® lessen. Tacoyo® leert je bewust om te gaan met spanning en laat je inzien hoe je op stress reageert. Daarbij krijg je methoden aangeleerd om de stress te reduceren en de momenten waarop stress opgebouwd wordt te herkennen.
 
Woensdagavond 1 april start onze opstartcursus hardlopen. In 12 weken werk je op een verantwoorde wijze toe naar 5 km hardlopen. Kosten van de cursus zijn €48,00. Je loopt wekelijks op woensdag van 20.00-21.00 uur. Neem voor meer informatie contact op met Gert tel: 06-20942717 of mail: gert@clubphysique.nl
 
Voor wekelijks slechts €5.50 voor de binnensport en €4,00 voor buitensport mag u komen zo vaak en wanneer u wilt zonder in te schrijven voor vaste uren of een bepaalde activiteit. Geen vast contract, geen inschrijfgeld en maandelijks opzegbaar.
Voor een uitgebreide beschrijving van de activiteiten en lestijden kijk op www.clubphysique.nl.