Nieuws
Half oktober ben ik teruggekomen uit Oekraïne. Samen met een groep van 20 personen hebben we in Odessa 500 en later in Vinnitsa 2.000 voedselpakketten ingepakt. Deze voedselpakketten worden uitgedeeld aan Joodse Holocaust overlevenden.
1,7 miljoen Joden zijn in de Tweede Wereldoorlog in Oekraïne omgebracht: door kogels, levend begraven of levend verbrand. In Oekraïne zijn 2.000 massagraven!
 
Wat een armoede hebben we gezien. In Oekraïne zijn geen voedselbanken zoals bij ons in Nederland. Daar is niets. Er is geen AOW, ze krijgen 45 euro pensioen in de maand.
Daarom kunnen wij niets anders doen dan weer de rookworstenactie organiseren. Zo kunnen wij met z’n allen een klein beetje verschil maken voor deze mensen.
U doet toch ook mee?!
 
De rookworsten van keurslager Van Rooijen (grof en fijn) kosten € 3,25 per stuk en 4 stuks voor € 11,00. De runderrookworsten kosten € 3,75 pst.
De rookworsten zijn luchtdicht/vacuüm verpakt en kunnen goed in de diepvries. De rookworsten worden thuisbezorgd.
 
Bestellen:
per email: blvankoesveld@hetnet.nl of telefonisch: 0318 – 48 36 60.
Onze actie loopt van d.v. 20 november t/m 8 december. Vraagt u ook eens aan uw familie, vrienden en buren of zij ook rookworsten willen kopen!
 
Giften zijn ook welkom. U kunt er verzekerd van zijn, dat al het geld op de juiste plek terechtkomt. Een voedselpakket kost € 10,00.
 
Leo en Leida van Koesveld
Dorpsstraat 17 C, 6741 AA Lunteren