Nieuws
Vorige week is door een noodlottig ongeval Adje van Voorthuizen op 78-jarige leeftijd overleden. Van Voorthuizen was een bekend en markant persoon in het buurtschap Nederwoud, zeker in de Krommehoek. Een bijzonder mens was hij zeker: een levensgenieter maar vooral ook een wielrenner die als het even kan op de fiets klom. Ook op het laatste moment was zijn fiets alles voor Van Voorthuizen. Het was z’n passie, zijn leven. Maar helaas ook zijn einde.
In_memoriam_Arie_Jan_Willem_Adje_van_Voorthuizen 
Hij kwam in 1969 in de Krommehoek wonen en was bijzonder genoeg zeer snel aangepast in deze wat aparte buurt, waar iedereen z’n eigen gang ging. Zo ook Van Voorthuizen, die met z’n eigen waterplas een fenomeen werd in de buurt. In de zomer nam hij maar al te graag een verkoelende duik in de plas. Zaten er kikkers bij? Het deerde hem niet. En ondanks z’n eigenaardigheden was hij een bijzonder geliefd mens onder de tientallen bewoners van de Krommehoek.
 
Om materiele dingen gaf hij niet. Maar wel gaf hij om mensen en de natuur. Zijn vriendin, zijn zoons. Hij ging met ze naar een concert van boerenrockband Normaal.
 
Van de oorspronkelijke mensen van de Krommehoek, zijn er nu nog maar een paar in leven. Adje zal gemist worden door de buurt, zijn vrienden, familie en nabestaanden.