Nieuws
 Dinsdag 15 december speelde DCE de uitwedstrijd tegen VRD 2 in Renkum. De wedstrijd begon met een doorbraak van Koos Hoekzema die een dam kreeg op het bord. Niet veel later wist hij de partij te winnen.
De wedstrijd
van Frans Elbertsen leek een remise op te leveren maar in het eindspel kreeg Frans een doorbraak die een overwinning opleverden. Aan bord 4 wist Johan Kuijkhoven schijfwinst af te dwingen en via mooi aanvalsspel de partij te winnen.
Jan Lagerweij wist met een remise de winst veilig te stellen voor DCE 1. Via een winstpartij van Michel Hendriksen en een
remise van Steven Vierwinden aan bord 1 tegen de sterkste speler van VRD 2 werd het een 10-2 overwinning voor de dammers van DCE 1.
DCE 2 speelde de uitwedstrijd tegen BDSV 2 in Barneveld. De dammers Van DCE 2 blijven op titelkoers via een hele mooie 7-1 overwinning.
De winstpartijen in deze wedstrijd kwamen op naam van Reinard van de Lagemaat, Henk van Zuidland en Henk Brouwer. Ben van Beek speelden deze wedstrijd remise.
Dinsdag 09 februari speelt DCE 2, in eigen huis (De Zicht) de kampioenswedstrijd tegen het team van KRS 2 uit Ede.
Onderlingecompetitie
Wedstrijd: J. Lam - G. v.d. Top 1-1
Recreanten:
T. Thomassen - J. van Geresteijn 1-1, G. v.d. Top - J. Meerveld 0-2, H. de Jong - J. de Lange 0-2, C. Heerikhuizen - G. Bouw 0-2, R. v.d. Weerd - P. Brinkman 2-0, W. Veldhuizen - R. Bos 2-0, G. Achterberg - J. de Lange 2-0, W. Achterberg - G. Beijer 1-1.