Nieuws
Moe lig je in bed, maar slapen kan je niet. De afgelopen week gaat door je hoofd heen. Wat gaat de tijd snel, je bent ook zo druk. Iedereen lijkt je wel nodig te hebben. Je wilt zo graag iedereen helpen en het goed doen, maar eigenlijk, diep in je hart vind je het allemaal te veel.
 
Dan ineens zegt iemand tegen jou: “Stress is een vorm van angst, maar volgens de Bijbel laat de liefde geen ruimte voor angst. Wie liefde laat doordringen in zijn of haar leven, wordt een rustiger en gelukkiger mens”. En: “Een stressvol leven? Heb lief en ontvang Gods rust in alle stormen van je leven”.
Degene van wie deze citaten zijn is Carianne Ros. Zij is christentherapeute en personal coach. Zij begeleidt mensen om balans te vinden met God, zichzelf en hun omgeving.
Zij komt woensdag 28 oktober wat te vertellen over het thema rust.
 
Men is van harte welkom om deze ochtend bij te wonen. Neem gerust iemand mee. Aanvang 09.30 uur, maar vanaf 09.15 uur staat de koffie klaar in het gebouw ‘Kerkheem’, bij de Hervormde Kerk in Ederveen. Er is oppas voor de kinderen aanwezig. Hopelijk tot dan!