Nieuws

Aan de Renswoudseweg 1 in Ederveen staan alle deelnemers/medewerkers van MOMOtheaterwerkplaats in spanning te wachten op de komst van de burgemeester.

NL_Doet_bij_MOMOtheaterwerkplaatsBurgemeester met een acteur van MOMOtheaterwerkplaats

Wouter Kolf, de burgemeester van Veenendaal is namelijk speciaal naar Momo gekomen om deze dag te openen. Natuurlijk helpt Wouter zelf ook aan handje mee.

Niet alleen de Burgemeester help mee vandaag. Ook zijn er vrijwilligers van de Rabobank uit Woudenberg die de handen uit de mouwen steken.

Buiten worden de banken van het amfitheater schoongemaakt en de picknicktafels worden ook grondig schoongemaakt. Zo kan Momo hier in de zomer weer in de zon vergaderen en hun nieuwe theaterproducties op poten zetten.

Verder wordt er nog gewerkt aan nieuwe parkeerplaatsen en ook de oprijlaan wordt weer voorzien van een verse laag grint. Iedereen werkt vol enthousiasme mee aan alle klussen.

“Ik ben bijna sprakeloos, wel eens wat jullie gezien maar wist niet dat het zo enorm mooi is. En het wordt alleen maar mooier. Wat een fantastische plek!” Aldus burgemeester Wouter Kolf.

MOMOtheaterwerkplaats blijft natuurlijk hard aan de weg timmeren met hun theaterproducties. Zo staan er in de zomer en in het najaar weer een aantal nieuwe voorstellingen op het programma.
Wij nodigen iedereen dan ook van harte uit om naar onze voorstellingen te komen kijken!

30 mei - bewegingstheater, Theater de Wilde wereld in Wageningen
6 Juni - bewegingstheater, Huis van puck in Arnhem

Voor meer informatie: www.momotheaterwerkplaats.nl

Bron: Ede stad 22-03-2014