Nieuws
Zaterdag 18 februari was het weer zover voor niet minder dan tien turnsters van ‘G.V. GANOTEON’. De dames deden mee aan de eerste plaatsingswedstrijd voor de 6e divisie.
Medailles_voor_Ganoteon 
Christine van Roekel en Hennie van Rinsum deden beide jeugd H niveau. Christine turnde een prachtige balk oefening en werd op dit toestel ook tweede. Met haar totaalscore kwam ze helaas net niet op het podium en haalde de vierde plaats. Hennie turnde een vlotte en stabiele brug oefening en werd hier tweede. Maar ook voor Hennie zat er geen plaats op het podium in.
Met jeugd D3 niveau deed Femke van Roekel mee. Zij had een mooie sprong gemaakt over de kast.
 
Na de jeugd was het de beurt aan de junioren en de senioren. In deze wedstrijd werden drie medailles behaald. De eerste medaille ging naar Anne van Brummelen, zij turnde junior H niveau. Anne had een super goede overslag gesprongen waardoor ze de tweede plek heeft behaald!
Joanna van Roekel deed hetzelfde niveau, ze turnde een mooie, stabiele balk oefening maar haalde helaas het podium net niet.
Annette Nijburg deed junior G niveau en had ook een prachtige overslag, hierdoor had zij ook een medaille en werd derde! Eén van haar tegenstanders was Marjolein Hardeman. Ook Marjolein had een super goede sprong maar werd zevende, alsnog super goed gedaan gezien het aantal tegenstanders.
 
Bij de senioren werd er ook met twee niveaus geturnd. Heidi Schimmel en Linda van de Kraats deden beide mee met senior G niveau. Deze turnsters kwamen uiteindelijk op de zestiende en tiende plek. Lisanne Sukkel deed mee met senior F niveau. Ze turnde een goede balk oefening een bleef staan met de radslag op balk. Ook Lisanne had een medaille gewonnen, ze was derde.