Nieuws
De hoek van de Hoofdweg en Schras gaat weer bruisen. Martzicht opent haar deuren op vrijdag 4 maart met een feestavond. Tussen 19.00 en 01.00 uur heet Adriaan Henzen de bezoekers welkom. ‘Er staat een hapje en drankje voor ze klaar en er is live muziek.”
Marktzicht_Ederveen_weer_open 
Adriaan is geen onbekende in Ederveen. Het ging hem aan z’n hart dat Marktzicht dicht was en dicht bleef. Samen met een aantal anderen werden de schouders eronder gezet, met als resultaat dat de deuren weer open kunnen.
Marktzicht gaat ook de plek vormen voor liefhebbers van darts en biljarten. Er is sprake van twee biljardclubs en ook dartclubs hebben belangstelling getoond competitieavonden in het Marktzicht te willen gaan houden.
“Verder denken we aan een avond speciaal voor vrouwen en een ondernemersborrel op de vrijdagmiddag”, laat Adriaan weten.
Hij wordt het aanspreekpunt van de nieuwe onderneming.
Een echte menukaart is er nog niet, maar een broodje (bijv. kaas, balgehakt), bittergarnituur e.d. is altijd te bestellen.
 
Marktzicht is op zondag en maandag gesloten. Dinsdag/woensdag/ donderdag open van 16.00 – 01.00 uur. Vrijdag en zaterdag van 12.00 – 02.00 uur.