Nieuws
In het diepste geheim is in Ederveen de afgelopen weken gewerkt aan een transformatie van de raceauto van Max Verstappen. Voor het geval dat fervente raceliefhebbers dachten iets gemist te hebben: Het betrof hier de replica van de vijf meter lange Torro Rosso. De Ederveense grafisch ontwerpster Anneke van Brummelen nam de transformatie van Torro Rosso naar Red Bull voor haar rekening.
Make_over_auto_Max_Verstappen_in_Ederveen 
Foto:  Bij de foto’s: Links: Anneke en Frans Verstappen bij de Red Bull replica
 
Door de plotselinge promotie van Max Verstappen van Torro Rosso naar het topteam van Red Bull moest ook de replica worden aangepast. Deze wordt gebruikt voor promotionele doeleinden.
De volledige make over werd door de Ederveense Anneke van Brummelen gerealiseerd inclusief de voor en achtervleugel die zij dan ook volledig vernieuwde.
Anneke kent de familie Verstappen al vanuit de periode dat vader Jos teamgenoot was van Michael Schumacher. Dit contact stamt nog uit de tijd dat Jos Verstappen zich bij het team van Benneton Ford in de kijker reed. Anneke schilderde ook zoon Max op tweejarige leeftijd in zijn eerste kart.
 
Make_over_auto_Max_Verstappen_in_Ederveen_2
foto: de Torro Rosso arriveert in Ederveende

Frans Verstappen, de opa van Max, kwam de Torro Rosso samen met Jack Cremers, huisvriend van de familie, afleveren in Ederveen. Vervolgens werkte Anneke er veertien dagen keihard aan, om het resultaat nog voor de Grand Prix van Canada (dit weekeinde) te kunnen presenteren. En, het is gelukt. Tot in details is de replica het evenbeeld geworden van de Red Bull wagen waarmee Max Verstappen dit weekeinde in Canada in actie komt.
Make_over_auto_Max_Verstappen_in_Ederveen_3
Foto: Met behulp van Ginaf Ederveen ging het transport deze week naar Montfort.

foto:

 
Geheel in stijl werd met een servicetruck van Ginaf uit Ederveen de ‘F1 bolide’ deze week in Montfort afgeleverd. Hier namen de zeer verraste familieleden en vrienden het in ontvangst. Zondag, tijdens de live uitzending van de Grand Prix van Canada, is de Red Bull replica voor het eerst te zien bij de ingang van zaal Housmans, waar fans van Max van harte welkom zijn.
 
Adres: Housmans, Dijk 13, Montfort.