Nieuws

Van een kantoor in huis is KUBUS Veenendaal-Ederveen na een kleine verbouwing gegroeid naar een kantoor aan huis. Ab Blooi startte april 2012 met zijn regionale vestiging van KUBUS voor financiële dienstverlening aan de Hoofdweg 149. Het aantal klanten is flink gegroeid, maar Blooi houdt vast aan zijn eigen kleinschaligheid om iedereen persoonlijk te blijven helpen naar een financieel gestructureerd en succesvol bedrijf.

KUBUS_verhuisd_naar_kantoor_aan_huis
Foto: Astrid Meyer

,,Hier ligt voor mij de uitdaging. Ik ben begonnen met het idee naast de ondernemer te kunnen werken. En na twee jaar merk ik dat binnen de financiële dienstverlening die adviserende rol steeds belangrijker is. Ik ben niet alleen boekhouder; met het kijkje in de keuken en de jarenlange ervaring die ik zelf heb weet ik klanten tevens te helpen beslissingen te maken. Met name door hen een spiegel voor te houden en uit te leggen waar hun keuzes toe kunnen leiden'', geeft Blooi aan. Hij was jaren in dienst bij een groeiend bedrijf, waarbij hij in de piek leiding gaf aan een groot team in de Europese vestiging van een Amerikaans bedrijf. Daardoor was hij veel buiten Nederland werkzaam, maar tevens betrokken in de regio als fiscaal en financieel manager bij FC Utrecht. Blooi deelt zijn ervaring in overnames, nieuwe markten, groei, managementteams en nationale en internationale fiscaliteiten met zijn klanten.

KUBUS Veenendaal-Ederveen laten uitgroeien naar een grote vestiging is echter niet de visie van Blooi. ,,Het is een verrijking zelf ondernemer te zijn en hiermee kan ik tevens veel starters helpen. Ik maak ze wegwijs in de fiscale en boekhoudwereld en met de online-producten van KUBUS kunnen zij heel veel zelf doen. Van facturen digitaal indienen tot via app's de financiële status van het bedrijf in de gaten houden. Ook bij grotere bedrijven merk ik veel meer aansluiting te hebben, doordat ik mijn eigen onderneming heb. Maar zelf een groter bedrijf hoef ik niet; ik groei met mijn klanten mee''. KUBUS Veenendaal-Ederveen blijft haar kracht houden in het persoonlijke en de hulp om de hoek. Met een nieuwe kantoorruimte naast zijn woning weet Blooi klanten te ontvangen in een professionele omgeving, waar de koffie altijd klaarstaat.

,,Natuurlijk blijf ik tevens bij de klanten langskomen als financieel adviseur en voor jaarrekeningen, aangiftes en gedegen advies in de boekhouding. Door mijn lage overhead hanteer ik redelijke tarieven en met een vast pakket diensten voor een vaste prijs weet je bij mij waar je aan toe bent. KUBUS maakt ondernemen leuk'', besluit Ab Blooi. Bel voor een vrijblijvende afspraak met: 06 - 18370425 of kijk voor meer informatie over KUBUS Veenendaal-Ederveen op de website:
www.kubusederveen.nl.

 

Bron: Ede stad 09-04-2014