Nieuws

Donderdag 10 juli hebben de kinderen en de leerkrachten van de Julianaschool in Ederveen afscheid genomen van juf Aly de Jong. Na jarenlang op verschillende scholen te hebben gewerkt, is Juf Aly vanaf 2002 werkzaam geweest op de Ederveense basisschool. Zij gaat na de zomervakantie met pensioen.

Juf_Aly_de_Jong_neemt_afscheid

In al die jaren heeft ze heel veel kinderen les gegeven. Naast leren rekenen en lezen heeft ze de kinderen ook mogen vertellen uit de Bijbel. Juf Aly heeft haar werk altijd met veel liefde en passie gedaan. Op de afscheidsdag werd juf Aly ’s morgen verrast met een ontbijt en daarna is ze in een mooi versierde cabriolet naar school gebracht.
Op het schoolplein wachtten alle kinderen haar op en zongen met elkaar een afscheidslied. Op het schoolplein heeft IJsbrand van der Veer, de directeur van de Julianaschool, haar toegesproken en namens de school en het bestuur een cadeau overhandigd.

Overdag heeft Juf Aly met haar groep een afscheidsfeest gevierd en ‘s middags kregen de ouders de gelegenheid om haar de hand te schudden en te bedanken voor alles wat zij in de afgelopen jaren voor de school heeft gedaan.