Nieuws

Vrijdag 12 september wordt er in Ederveen weer een Turfveld feest georganiseerd. Het doel van deze avond is om met elkaar een gezellige muziekavond te hebben, opgeluisterd met verschillende Nederlandse artiesten.
Artiesten die deze avond optreden zijn vader en zoon Mulder en Mulder en het Feestteam zal ook aanwezig zijn. Landelijk bekend is ook One Two Trio onder andere van het nummer: ‘Mijn eerste grote liefde dat was juffrouw Toos’. Het geheel wordt deze avond aan elkaar gedraaid door DJ Tony Jordan.
Het Turfveld-feest heeft een programma voor de jeugd en tevens voor de liefhebbers van goede Nederlandse muziek

Voor de locatie is gekozen aan de Schoolstraat, zodat er zo min mogelijk overlast is voor de inwoners van Ederveen. Er zal op een weiland achter sportpark Allemanskamp een enorme tent worden opgebouwd, waarin het feest zal plaatsvinden.
Speciaal voor deze locatie is gekozen omdat het weiland lekker hoog ligt en er waarschijnlijk veel Turf onder de tent zal zitten.

Kaarten zijn verkrijgbaar bij Snackbar Het Trefpunt aan de Hoofdweg in Ederveen. Kosten voor de kaarten zijn € 15.- in de voorverkoop en tijdens de feestavond € 17.50 bij de ingang van de tent.

De organisatie zorgt ervoor dat het een onvergetelijke avond zal worden, dus komt allen naar het Turfveld-feest 2014.
Volg ons op Facebook of kijk voor al de informatie op onze website het wwwturfveld-feest.n