Nieuws
Zaterdag 10 juni wordt voor de negende keer het ‘Atrium rondje om Ederveen’ gehouden. De organisatie ligt ook dit jaar weer bij de plaatselijke loopvereniging LVE. Deze jonge vereniging krijgt behoorlijke vaste voeten aan de grond, gezien het stabiele ledenaantal dat ca. 125 man/vrouw bedraagt. De routes zijn onveranderd ten opzichte van vorig jaar. Deze gaan door het fraaie natuurgebied ten noordwesten van Ederveen.
 
Om 13.30 wordt de ‘Runnersworld Kidsrun’ gelopen. Deze route die 1 km lang is en loopt vanaf het startpunt bij gastheer Advendo richting ‘Plus supermarkt Van Rinsum’. Iets daarvoor gaan de kids rechtsaf naar de Veldjesgraaf. Daarna weer snel terug om te finishen. Alle kinderen uit Ederveen en omstreken zijn welkom om mee te doen.
‘Find administratie en advies’ uit Ederveen en Scherpenzeel is ook dit jaar weer sponsor van de 10 km run. Deze gaat om 14.00 uur van start.
Om 14.15 uur vertrekt de laatste groep lopers, de 5 km ‘Joalpe’ loop. ‘Joalpe International’ is geen onbekende in Ederveen en al vanaf het begin sponsor bij het ‘Atrium Rondje om Ederveen’.
 
Er zijn prijzen voor de snelste lopers van de 5 en 10 km. Daarnaast is er een verrassing voor de LVE lopers. Dankzij de nieuwe sponsor ‘Bouwbedrijf Jansen’ zijn er nieuwe prijzen bedacht. De prijsuitreiking is rond 16.15 uur in de kantine van Advendo.
Inschrijven kunt u op www.inschrijven.nl of tot uiterlijk 20 minuten voor de aanvang van je starttijd in de kantine van Advendo. Mocht u meer informatie willen dan kunt u mailen naar info@lvederveen.nl