Nieuws
Tijdens de langdurige ziekte en na het overlijden van Jacob van den Broek werd de praktijk ‘Fysiotherapie van den Broek’ al praktisch en administratief ondersteund door Fysio Zuidereng uit Ede. Na overleg met de familie van den Broek en de medewerkers Liena van Raaij en Douwe Dijkstra is er besloten de praktijk per 1 januari voort te zetten onder de vlag van ‘Fysio Zuidereng’.
Fysiotherapie_Van_den_Broek_in_Ederveen
V.l.n.r.: Medewerkers Fysio Zuidereng lokatie Ederveen (en Amsterdam): Ben Hazeleger, Douwe Dijkstra, Liena van Raaij, Anne Luckerath.
 
Jacob van den Broek heeft twee praktijklocaties opgebouwd, nl. in Ederveen en Amsterdam. In Amsterdam is de praktijk gevestigd in hospice ‘Kuria’. Daar worden naast de hospice patiënten vrijwel uitsluitend CRPS patiënten behandeld (posttraumatische dystrofie). In Ederveen is de praktijk in het ‘Gezondheidscentrum Ederveen’ gevestigd.
De praktijken in Ederveen en Amsterdam bieden een breed scala van fysiotherapeutische behandelingen met speciale aandacht voor de behandeling van CRPS-1 (posttraumatische dystrofie), chronische pijnklachten, palliatieve zorg, fysio fitness en conditietraining, Parkinson en Parkinsonisme en ouderenzorg.
‘Fysio Zuidereng’ staat voor twee modern ingerichte praktijken in twee gezondheidscentra in Ede-Zuid met uitgebreide voorzieningen voor actieve revalidatie, en specifieke expertise op het gebied van manuele therapie, sportfysiotherapie, schouder- heup en knierevalidatie, Claudicatio Intermittens behandeling, Mc. Kenzie therapie, arbeids- gerelateerde klachten, handtherapie, oedeemtherapie, zwangerschapsgerelateerde klachten en geriatriefysiotherapie.
 
Vanuit deze expertise wil ‘Fysio Zuidereng’ de inwoners van Ederveen en omstreken effectieve en efficiënte fysiotherapie bieden, door de deskundigheid van de twee collega’s die daar al jaren werkzaam zijn, Douwe Dijkstra en Liena van Raaij, aangevuld met Anne-Frederique Luckerath.
Op vrijdag ochtend zal Ben Hazeleger aanwezig zijn voor de specifiek op manueel therapie gerichte klachten.
 
Fysio Zuidereng: Marktplein 6 te Ederveen tel. 0318 – 74 52 04.