Nieuws
Het lijkt al veel langer, maar Leen Donkersteeg streek nog maar een jaar geleden met zijn fietsenwinkel neer in Ederveen. Donkersteeeg Tweewielers is inmiddels een vertrouwd gezicht geworden, waar men terecht kan voor kwaliteit service, eerlijkheid en vakmanschap. Zaterdag 28 februari was het precies 24 maanden geleden dat Ederveen en omgeving kennismaakte met Leen. Inmiddels is ook zijn vrouw actief in de winkel. Zij houdt zich veelal op de achtergrond bezig met de administratie.
Donkersteeg_Tweewielers 
Er wordt teruggekeken op een goed seizoen. “Het is goed bevallen en we kunnen kijken op een goed seizoen. De loop was er gelijk in en ook het weer werkte het gehele jaar goed mee. Het was een jaar waarin we heel veel mensen blij gemaakt hebben. En we hebben dit eerste jaar veel waardering van klanten ondervonden.”
Donkersteeg Tweewielers startte in een winkel waar de loop uit was. De liefde voor het vak kwam weer in de winkel aan de Bruinehorst 33. Dat resulteerde onder meer in een werkplaats waar het prettig werken is. Deze werd compleet vernieuwd waar orde, overzicht en netheid heerst. “De werkplaats is toch de keuken van je winkel”, geeft Leen aan.
 
Alle soorten fietsen in diverse kleurstellingen en modellen staan in de showroom te wachten op een nieuwe eigenaar. In het assortiment heeft de elektrische fiets ook de benodigde plaats veroverd.
Ook de jongere generatie heeft deze ontdekt. Menig scholier ondervindt het gemak ervan op de tochten van en naar school in Barneveld en Amersfoort. Het is nogal een verschil om op de vlakte tegen de wind in te moeten worstelen, of dat het wat soepeler gaat met een elektrische ondersteuning.
LEEN: “je merkt dat er in het woon/werkverkeer steeds meer het gemak van een elektrische fiets wordt ervaren. Neem de Cortina, een elektrische fiets die de jongere dames aanspreekt. Eigentijds, gemakkelijk, kortom een fiets van deze tijd.”
 
Leen heeft zijn draai gevonden in Ederveen. Zijn motto: “Je moet laten zien dat je er bent. Een eerlijk verhaal brengen en vakmanschap tonen. De waardering van je klanten geven een bush en energie.” Zie ook de advertenties in de Lunterse Krant van 21 en 28 februari.
Donkersteeg Tweewielers: tel. (0318) 57 17 28,
info@donkersteegtweewielers.nl 
www.donkersteegtweewielers.nl