Nieuws
Aan bord 4 wist Henk van Zuidland in de opening na 9 zetten schijfwinst af te dwingen met een kettingstelling. Nadat Henk van Zuidland een tweede schijf wist te winnen won hij vrij moeiteloos van Evert Teunissen.
Aan bord 3 zat Reinard van de Lagemaat tegen Wout van Ek. Reinard wist schijfwinst te pakken tegen Wout van Ek. Wout kwam nog wel op dam maar Reinard wist het eindspel vrij makkelijk in winst om te zetten.
Aan bord 2 zat Jan Lam tegen Ab van Beek en deze partij leek gunstig af te lopen voor Jan Lam. Ab van Beek kwam vrij onverwacht aan de wist toen Jan Lam op slag ging staan en Ab via een vrije zet meerslag bij Jan Lam afdwong wat partijwinst voor Ab van Beek betekenden.
Aan bord 1 zat Johan Kuijkhoven tegen Wim Brunt en deze partij ging gelijk op. Door een remise in deze partij wist DCE 2 met 5-3 te winnen van DCE 3.
 
Onderlinge competitie
Koploper Gert van den Top wist een mooie winnende stand in zijn voordeel te beslissen via een slagzet tegen Frans Elbertsen. Michel Hendriksen kwam moeizaam tot remise tegen Koos Hoekzema.
 
Wedstrijd
M. Hendriksen - K. Hoekzema 1-1, G. van den Top - F. Elbertsen 2-0
 
Stand
1. G. van den Top 06-11, 2. M. Hendriksen 05-09, 3. J. Kuijkhoven 05-08, 4. F. Elbertsen 05-06.