Nieuws
Donderdag 10 januari verwelkomde de Calvijnschool in Ederveen voor het eerst in haar geschiedenis de 500e leerling. Elbert Otten uit Ederveen werd net voor de kerstvakantie 4 jaar en begon zijn onderwijsloopbaan in de instroomgroep. Dat werd gevierd.
De Calvijnschool, die net de herdenking van haar 90-jarig bestaan achter de rug heeft, is de afgelopen jaren hard gegroeid. In 2006 zaten er bijna 250 leerlingen op school. Vanaf dat moment is het aantal leerlingen gestaag gestegen naar inmiddels 500 leerlingen.
Calvijnschool_Ederveen 
De 500e leerling is Elbert Otten uit Ederveen. Donderdagmorgen werden hij en zijn ouders welkom geheten door een delegatie van het bestuur en personeel van de school. Elbert ontving een mooi cadeautje en zijn ouders namen een lekkere taart in ontvangst. Uiteraard heeft zijn klas een traktatie gekregen.
Calvijnschool_Ederveen_1 
In 2016 startte de 400e leerling op de Calvijnschool. De afgelopen drie jaar is de groei op deze streekschool hard gegaan. Ook de komende jaren wordt er nog groei verwacht. Voorzitter R. van Ommeren: ‘Groei is voor ons geen doel op zich. We proberen goed onderwijs te verzorgen voor de gezinnen die zich qua identiteit bij ons thuis voelen. En we nemen Inclusief Onderwijs serieus. Blijkbaar spreekt dat een grote groep ouders aan.’