Nieuws
Op 4 januari werd gestart met de bouw van de eerste vrijstaande en halfvrijstaande woningen in het nieuwbouwplan Munnikebeek te Ederveen. Dit project wordt gerealiseerd door bouwbedrijf Van Ree B.V..
Verdiepingsvloeren_Munnikebeek_te_Ederveen 
Door de zachte winter loopt de bouw voorspoedig en ligt de planning op schema. Begin maart is gestart met de eerste fase van 13 rijwoningen waarvan afgelopen vrijdag bij het eerste blok woningen de verdiepingsvloer is gelegd. Inmiddels zijn ook de daken van de eerste vrijstaande en twee onder éénkapwoningen gelegd en voorzien van dakpannen. Hiermee worden de eerste vormen van de nieuw te bouwen wijk Munnikebeek zichtbaar welke direct aan de zuidzijde van de wijk ‘Veldjesgraaf’ grenst.
 
Het nieuwbouwplan dankt zijn naam aan de Munnikebeek welke door het plangebied loopt. Het nieuwbouwplan wordt ruim opgezet met veel groen en water. In de 1e fase van het plan zijn op dit moment van alle woningtypen nog slechts een beperkt aantal woningen beschikbaar waaronder hoekwoningen, waarvan enkele met de mogelijkheid voor het bijbouwen van een garage. Wilt u ook wonen op zo’n bijzondere en unieke locatie? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Maaike van Doorn Makelaar of Ditters Makelaars.