Nieuws

Bent u aanwezig geweest op de Open dag van het nieuwe Westhoffhuis? Zo ja, dan hebt u, naast alle andere activiteiten die daar plaatsvonden, kunnen genieten van de overheerlijke lekkernijen uit de keuken, gemaakt door vrijwilliger George Brouwer.
George, al 21 jaar woonachtig in Lunteren en werkzaam geweest als divisiedirecteur bij een ingenieursbureau, met een grote passie voor koken.

Naast de jaarlijkse lessen Indisch koken van Louise Tauran, start George in april met kookworkshops voor zowel kinderen als voor volwassenen. Hij begint met workshops voor kinderen van 8 t/m 12 jaar en voor dames van alle leeftijden.

Voor de kinderen heeft George het leren samenstellen van een eenvoudige diner in petto. Vind jij het leuk om echt goed te leren koken, kom dan naar de Kookles van George. Je maakt de heerlijkste gerechten en hapjes en leert tussendoor van alles over voeding!
Voor de dames bedacht George om, onder het motto van net even anders, bijzondere menuutjes te bereiden, die ook geschikt zijn voor feestelijke etentjes thuis.
Uiteraard wordt iedere kookles beëindigd door gezellig met elkaar aan tafel te gaan en hetgeen gemaakt is ook samen op te eten.

Kookworkshops voor dames:
Deelname: minimaal 8 personen. Kosten: € 37,50 voor 3x, inclusief het eten, exclusief de drankjes. Data: Dinsdag 8 april, 22 april en 13 mei. Tijd: 18.00 - 21.00 uur.
Kookworkshops voor Kinderen van 8 t/m 12 jaar. Deelname: minimaal 6 kinderen. Kosten: € 7,50 per les. Data: Woensdagmiddag 9 april, 23 april en 14 mei. Tijd: 14.30 tot 17.00 uur.
Meenemen: Vergeet niet een schort en theedoek mee te nemen!

Hebt u of heb jij belangstelling voor deze kookworkshops, dan graag inschrijvingen doormailen naar: info@westhoffhuis.nl of bel naar 0318-482992