Nieuws
Harry Kronenberg en Luuk Niessen hebben de afgelopen twee jaar veel ouderen wegwijs gemaakt in de wereld van online bankieren. Met veel enthousiasme en geduld gaven zij de cursus Rabobank internetbankieren in de Schakel en in het Westhoffhuis in Lunteren.
SSCVL_en_Rabobank_zetten_vrijwilligers 
“Dankzij Harry en Luuk zijn veel van onze klanten langer in staat om zelfstandig hun bankzaken te regelen via internet. Daar zijn we de heren dankbaar voor!”, aldus Therese van der Kolk, Manager Particulieren van Rabobank Gelderse Vallei.
Henk Hooijer, voorzitter SSVL: “Willem van der Wal volgt de heren op. Willem is al jaren actief als vrijwilliger en we hebben er alle vertrouwen in dat hij met minstens net zo veel enthousiasme deze cursussen gaat voortzetten. We wensen Willem succes en plezier toe!”.
 
Wilt u ook een cursus Rabobank internetbankieren volgen of meer informatie? Stuur dan een mail naar info.gv@rabobank.nl of loop binnen bij één van de vestigingen van de bank. Pascal Timmerman is vanuit de Rabobank het aanspreekpunt voor deze cursussen.