Nieuws
Wilt u er wel eens uit, maar komt het er niet van?
Vanaf januari 2019 organiseren vrijwilligers van SSCVL maandelijks uitstapjes met de bus vanuit De Schakel en Het Westhoffhuis. Met een klein groepje van ca. acht personen (afhankelijk van rollators en/of rolstoel) wordt er op elke laatste zaterdag van de maand een uitstapje in de buurt gemaakt.
Dit kan zijn naar een museum, gezellig winkelen, een attractie of waar er vraag naar is.
Het vertrek is vanaf 14.00 uur van Het Westhoffhuis, maar als u van De Schakel wilt vertrekken kunt u dat aangeven.
Het uitstapje is geheel verzorgd met een eventuele rondleiding en vervoer. De bedoeling is dat u dan weer op tijd terug bent voor het avondeten. Afhankelijk van de bestemming kunnen de kosten variëren.
Het eerste uitstapje is op zaterdag 26 januari 2019.
We gaan dan naar Het Pluimveemuseum in Barneveld. Een uniek museum waar de geschiedenis van kip en ei op boeiende wijze wordt getoond. Hier maken we een reis door de tijd van de Nederlandse pluimveehouderij. Bekijk een antieke broedmachine die nog in bedrijf is en volg een kuikentje als het uit het ei komt. In de hoendertuin tonen meer dan 20 Oudhollandse rassen hun mooiste kleuren.
In het authentieke veilinglokaal bezoeken we de veiling. Geniet in de koffiekamer van een gratis kopje koffie, thee of een glaasje fris.
Hebben wij u enthousiast gemaakt en wilt u er eens op uit? U kunt zich opgeven bij de receptie van Het Westhoffhuis, telefoon (0318) 482992, ’s morgens tussen 09.00 en 12.00 uur. De kosten bedragen € 9,-- per persoon.