Nieuws
Er gaat binnenkort veel veranderen in de communicatie met de centrale en lokale overheden in ons land. Veel informatie krijgt u niet meer via de post, maar via de digitale snelweg. Ook de blauwe envelop waarin de Belastingdienst u vraagt om aangifte te doen verdwijnt. Het komende jaar gaat dit veranderen. Paspoort, Rijbewijs, Pensioen, AOW en Toeslagen worden dan allemaal digitaal geregeld.
Om u meer wegwijs te maken start binnenkort de cursus ‘De digitale Overheid’ in Het Westhoffhuis. In de cursus worden onder andere de volgende onderwerpen behandeld: Mijn Overheid. De Berichten box. Uw DigiD. Omgaan met de belastingdienst, UWV en Gemeente.
 
Voorlichtingsbijeenkomst
Om u nader te informeren is er op 25 februari om 15.00 uur een voorlichtingsbijeenkomst in Het Westhoffhuis. Ook is het dan mogelijk om u in te schrijven voor deze cursus.
U dient wel de basisvaardigheden en het omgaan met een tablet of laptop te beheersen.
 
Beheerst u deze vaardigheden nog niet? Het Westhoffhuis verzorgt ook basiscursussen voor de IPad/ Tablet en Windows 10.
Heeft u interesse in deze interessante middag of wilt u zich rechtstreeks aanmelden voor een van de cursussen? Geef u dan op via info@westhoffhuis.nl of telefonisch 0318-482992 op werkdagen tussen 09.00 en 12.00 uur.