Nieuws

De afkorting AMV van deze Lunterse drukkerij komt van de oorspronkelijke naamgever van dit grafische bedrijf: Antoon Marinus Vroegop. Hij startte destijds in Wageningen met een offset drukkerij. Sinds een aantal jaren is het bedrijf gevestigd op het nieuwe gedeelte van bedrijventerrein De Stroet, in Lunteren en staan Theo van den Brink en Geert-Jan Hardeman vanaf 2009 als eigenaars in de boeken.
Inmiddels is AMV uitgegroeid tot een allround grafisch bedrijf. Die groei kwam mede tot stand door de recente overnames van Novente vormgevers, Atrip ‘print en plot’ en Denk Creatief, concept en vormgeving in Nunspeet. Intussen groeide het aantal medewerkers mee tot 16 op dit moment.

Voor_al_uw_drukwerk_naar_Drukkerij_AMV
Totaalconcept
“De aanduiding drukkerij in de naam dekt allang niet meer de volledige lading”, stelt Theo van den Brink met enige nadruk. “Het gaat nu verder dan alleen drukwerk. De verschillende diensten die we nu in huis hebben versterken elkaar. Dat betekent dat een klant hier terecht kan voor een huisstijl, folders, brochures of een periodiek. Kortom, een totaalconcept”. Van den Brink noemt als voorbeeld een club of instelling die een boekje voor een bepaalde gelegenheid wil maken. “Ze hebben vaak wel een idee, maar weten dan niet helemaal hoe een en ander te realiseren, terwijl ze wel een professionele uitstraling willen. Wij kunnen die klant compleet helpen en halen een grote zorg bij hen weg”. Veel Lunteranen, maar ook mensen in de wijde omgeving, zullen AMV kennen van de kerkboekjes. “Daarin zijn we aardig gespecialiseerd”, laat Van den Brink bescheiden weten. Maar wie het pand van Drukkerij AMV aan Kauwenhoven 5 binnengaat ziet achter de voordeur direct een scala van mogelijkheden op grafisch gebied. En AMV mag ook heel wat Lunterse middenstanders tot de klantenkring rekenen. “Dat is ook het mooie van Lunteren”, zegt Van den Brink. “We gunnen elkaar wat. Zij komen hier en omgekeerd koop ik bij hen waar dat kan”. Tot slot merkt Van den Brink op dat zij er met de klant altijd wel goed uitkomen.“Dat is fijn voor ons, maar nog beter voor die klant. Die moet naar buiten stappen met een tevreden gevoel. En gelukkig hebben we veel tevreden klanten”.

Drukkerij AMV
Kauwenhoven 5
Postbus 92
6740 AB Lunteren
T:0318-484074
E:info@drukkerij-amv.nl