Nieuws
Nu het Energielabel van kracht is, kunt u Blankespoor Technische Installaties uit Lunteren inschakelen om uw woning te verduurzamen. Medio februari krijgen alle woningeigenaren het Energielabel van de woning opgestuurd.

Veilig_en_vertrouwd_met_Blankespoor_BV
 
“Mochten woningbezitters het energielabel willen verbeteren en hun woning verduurzamen, dan kunnen ze hiervoor bij Blankespoor terecht”', aldus Marlous van Nieuwamerongen. “Dit is door ons te realiseren met bijvoorbeeld een superzuinige hoogrendementsketel, zonneboiler met zonnecollectoren of pv-panelen.”
 
Nefit-actie
Als erkend Nefit-dealer voert Blankespoor tot 31 maart een actie met Nefit. Wie een Nefit Trendline ketel bestelt, krijgt in de actieperiode tot wel een paar honderd euro retour. Bovendien krijgt u maar liefst zeven jaar garantie op de onderdelen!
Om het nóg voordeliger te maken: tot 1 juli profiteert u nog van het verlaagde btw-tarief van 6 procent op het arbeidsloon.
 
Gecertificeerd installatiebedrijf
Zowel vervanging als onderhoud kan het beste worden uitgevoerd door een erkend en gecertificeerd installatiebedrijf. Koolmonoxidevergiftiging kreeg het afgelopen jaar veel aandacht in de media. Dit sluipende gevaar wordt vaak veroorzaakt door slordig geïnstalleerde of slecht onderhouden cv-ketels.
Kiest u daarom voor zekerheid en betrouwbaarheid. Blankespoor Technische Installaties BV is al vele jaren gecertificeerd met onder andere het KOMO INSTAL-keurmerk.
 
Blankespoor
Technische Installaties Kauwenhoven 17
6741 PW Lunteren, T: 0318 48 43 40
F: 0318 48 60 30, E: lunteren@blankespoorbv.nl
I: www.blankespoorbv.nl