Nieuws
Met ingang van het nieuwe jaar zijn Jan Dirk en Ariena van Manen gestart met de verhuur van een mobiele torenkraan.
Jan Dirk is zeven jaar werkzaam geweest als monteur van werktuigen/machines en heeft in 2015 de carrièreswitch naar kraanmachinist gemaakt.
“Na ruim een jaar ervaring te hebben opgebouwd, was de tijd daar om samen een onderneming te starten”, aldus Jan Dirk en Ariena. Jan Dirk gaat op pad met de torenkraan en Ariena neemt de planning en administratie voor haar rekening. Jan Dirk: “Mijn vader heeft sinds een jaar een torenkraan en zodoende is de stap niet zo groot om voor mezelf te beginnen als machinist op een ‘eigen’ kraan”.
De kraan van ‘Van Manen Verhuur en Service’ is een ‘Spierings’ met een bereik van 40 meter. Enthousiast vertelt Jan Dirk dat de kraan op de punt nog 2.100 kg kan tillen.
“Samen met mijn vader ben ik in de afgelopen weken druk bezig geweest om alles in orde te maken. Om klanten in de asbestverwijdering goed van dienst te kunnen zijn, is er bij ons een ruime werkbak beschikbaar, speciaal voor asbestverwijdering. Wij hebben de standaard hulpstukken tot onze beschikking en ook nog enkele speciale, zoals een zuignap, wandenklem, enz.”
Voor informatie kunt u bellen naar 06-40167417 of mailen naar: kraanverhuur@kliksafe.nl