Nieuws
Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs, aan de Boslaan 21, gaat haar dienstverlening nu ook aanbieden in pakketten.
Naast de bestaande facturatie op uurbasis kunnen cliënten kiezen voor één van de drie pakketten en eventueel aanvullende modules, zoals een subsidiecheck of een WKR-check. Deze modules zijn ook los af te nemen.
 
“In de accountancy is dienstverlening in pakketten vrij nieuw’’, licht Robert van Dijk, partner van het accountantskantoor, toe. “Wij zien veel voordelen voor de cliënt. Transparantie is daar één van. De werkzaamheden zijn in de pakketten uitgebreid beschreven en de kosten zijn vooraf duidelijk. We vragen een vast bedrag per maand, wat uiteraard beter is voor je financiële kasstroom dan een rekening eens per jaar. Een ander voordeel van het afnemen van onze diensten in een pakket is dat het een stukje ontzorgen biedt.’’
 
In pakket Beter is onder andere opgenomen dat het accountantskantoor de gehele btw-aangifte doet, periodiek een financiële update geeft en branche-informatie verzorgt.
“Je weet zo als ondernemer altijd hoe je er financieel voor staat en hoe je het doet binnen je branche. Ook hiermee onderscheiden wij ons van een gemiddeld boekhoudkantoor. We bieden meerwaarde tegen scherpe prijzen. In de pakketten zijn ook enkele adviesuren opgenomen, dus een telefoontje naar ons is zo gepleegd, zonder dat dit direct leidt tot een extra factuur op de mat”, aldus Van Dijk.
 
Meer informatie is te vinden op de vernieuwde website www.odg-accountants.nl