Nieuws
Dirk Bos (49) uit Lunteren neemt bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost te Amerongen over van Bart Drost. De nieuwe eigenaar heeft al 30 jaar ervaring in de bouw, waar hij jarenlang bedrijfsleider was bij een gerenommeerd bouwbedrijf. Per 1 oktober 2016 staat de Lunterse Dirk Bos officieel aan het roer van het Amerongse bouwbedrijf.
Lunteraan_Dirk_Bos 
Bouw- en aannemingsbedrijf B.C. Drost was een familiebedrijf. Bart Drost: “Formeel gezien ben ik de vierde generatie die het bedrijf heeft voortgezet. Mijn overgrootvader startte ooit in Veenendaal, aan de Kerkewijk. De overdracht zal warm zijn, ik blijf betrokken bij het bouwbedrijf als extra mankracht. Onze klanten houden de kwaliteit die ze van ons gewend zijn. Bij het personeel is het bericht ook positief ontvangen.”
 
Uitstraling
Nieuwe eigenaar Bos is enthousiast over het bedrijf. “B.C. Drost is een traditioneel, ambachtelijk bouwbedrijf, dat uitdagingen niet uit de weg gaat. Dat past mij. Efficiënt werken en transparantie bieden richting de opdrachtgever zijn belangrijke items. Graag wil ik meedenken met de klant. Ik wil werken aan een goede uitstraling en goede contacten met particulieren en partijen zoals architectenbureaus. We staan open voor opdrachten uit de wijde omgeving.”
 
Loyale medewerkers
Voor de klanten verandert er niet veel, als het aan Bos ligt. “Ik wil het vertrouwen van de klant behouden door kwaliteit te leveren en de processen netjes af te wikkelen. De ervaren medewerkers gaan ervoor en willen kwaliteit leveren. Ze hebben oog voor detail en liefde voor het vak en dat stralen ze ook uit.”