Nieuws

Ze hebben er hard voor moeten werken, met als beloning het fel begeerde FSSC ISO 22000 certificaat. Bij Klaasen Horeca Grootverbruik aan de Postweg in Lunteren zijn ze er maar wat trots op.
“Bij ons is alles gericht op voedselveiligheid. Met dit certificaat nemen we een voorsprong op onze concurrenten. Het gehele bedrijf is hierop aangepast. We kunnen hiermee de klant nu net iets meer bieden dan een ander”, laat eigenaar Klaasen weten. Die aangeeft dat het heel hard werken is om tot de top van Nederland te behoren. “Dit certificaat geeft ons een belangrijke steun in de rug.”

FSSC_ISO_22000_certificaat_voor_Klaassen

Met het FSSC ISO 22000 certificaat is het gehele traject van producent tot consument te volgen. Dit is als het ware in een logboek vastgelegd. Op elk willekeurig moment van het traject is de voortgang van het product te traceren. Bij Klaasen hebben ze er hard voor moeten werken om dit voor elkaar te krijgen. De bedrijfsvoering, het personeel en het machinepark werd stap voor stap beoordeeld en aangepast aan de normen van hygiëne en kwaliteit welke verbonden zijn aan het certificaat.
Klaasen Horeca Grootverbruik dat actief is in de top van haar segment en het behaalde certificaat geeft zekerheid voor de toekomst.

Een toekomst die veertien jaar geleden begon.
Het bedrijf is een groothandel in het verwerken en bewerken van groenten en fruit. Het biedt haar klanten panklare producten van hoge kwaliteit tegen een zeer scherpe prijs.
Vakkundig personeel, moderne machines en een grote mate van flexibiliteit maken dat het bedrijf snel kan inspelen op de wensen van de klant.
Speciale snijmachines kunnen de producten snijden in elke vorm en dikte die het wenst.
Klaassen kan alle soorten groenten en fruit leveren en verpakken in de hoeveelheid die gewenst is. Het werkt voor onder meer Hofleverancier HANOS en Maison De Boer een grote cateraar die haar werkterrein heeft in het zuiden en oosten van het land.

Sinds kort is Klaasen Horeca Grootverbruik gestart met klein verpakkingen. Dit is speciaal gericht op de retailmarkt. Het levert ook voor deze afzetmarkt de mooiste producten in de beste verpakking.
Het FSSC ISO 22000 certificaat opent nieuwe wegen voor dit Lunterse bedrijf. Hard werken, kundig personeel en uiterst flexibel zijn naar de klant, maken dat de toekomst met vertrouwen tegemoet wordt gezien.