Nieuws
Dinsdag 1 maart opent RegioBank haar kantoor in Lunteren. De bank krijgt onderdak in het kantoor van ‘DBA advies’ aan de Molenparkweg 12 te Lunteren. Dit is naast (links) het kantoor van Stroomberg Makelaardij.
“We speelden al met de gedachte een kantoor te openen in Lunteren. Ons kantoor (DBA advies, red.) heeft al veel klanten in Lunteren. Naast makelaar Stroomberg kwam ruimte vrij en hebben we besloten een overstap te maken naar Lunteren. Dinsdag 1 maart gaat het kantoor open.”
DBA_Advies_en_RegioBank 
Het beste voor de klant
DBA advies bestaat inmiddels 75 jaar en heeft haar kantoor in Barneveld. Het is in het eerste oorlogsjaar opgericht. Gelijk vanaf het begin was het doel van oprichter dhr. B. de Boer: niet een maximale verkoop, maar het beste voor de klant. Dit is driekwart eeuw onveranderd gebleven een bedrijfsfilosofie die is aangeslagen. De vele trouwe en langdurige klanten vormen hiervan het bewijs. Een belangrijk gegeven in de veelal langdurige relatie met klanten is een trouwe ploeg van medewerkers.
“We hebben hier een ploegje mensen waarvan de meesten al zo’n 15 jaar werken. Zij vormen een bekend gezicht voor de klanten en vormen een vast aanspreekpunt. Men kan vrijblijvend ons kantoor binnenlopen voor advies. Dit persoonlijke contact vinden we belangrijk en dat wordt gewaardeerd door de klant.”
Aan het woord zijn de beide directeuren van ‘DBA advies’ Roel de Jong en Gerben van Ginkel. Beiden hebben ook al een lange historie met het kantoor. Gerben kwam zelfs als vierde medewerker op 1 februari 1987 in dienst. Een leuke anekdote is dat een maand later de eerste computer haar intrede in het kantoor deed. “Tot dan werd alles nog met de hand uitgeschreven.”
Roel is sinds 1994 verbonden aan het DBA kantoor in Barneveld.
Betrokken, veelzijdig en vertrouwd zijn de drie kernwaarden van ‘DBA advies’.
DBA_Advies_en_RegioBank_1 
RegioBank
Waarden die terug te vinden zijn in de wijze van werken van het kantoor in Lunteren. En daarmee ook voor die van RegioBank. Want ‘DBA advies’ is Zelfstandig Adviseur van deze bank. Het hoofdkantoor van RegioBank bevindt zich in Utrecht en door het land heeft het 560 kantoren. Deze vormen allen een onderdeel van bestaande kantoren als ‘DBA advies’.
Bij RegioBank kan het bedrijfsleven en de particulier terecht voor alle financiële zaken. Het is een bank die zich betrokken voelt bij de omgeving. Eén die dicht bij zijn klanten staat en waar persoonlijk advies voorop staat.
RegioBank heeft alle bankzaken in huis, een bankpasje?, internetbankieren?, hypotheek- en spaaradviezen? Zaken die vanzelfsprekend zijn. Kortom loop eens (open dinsdag 1 maart) binnen bij het kantoor van ‘DBA advies’ aan de Molenparkweg 12 te Lunteren. U voelt zich er meteen thuis.
 
DBA kantoor Lunteren
Ook in Lunteren zal de klant te maken hebben met de bedrijfsfilosofie van ‘DBA advies’ namelijk, betrokken, veelzijdig en vertrouwd. In Lunteren gaat Susan van Laar het vertrouwde gezicht vormen. Zij wordt bijgestaan door Jolande van Peet (2 dagen), Rutger Wekking (2 dagen) en Agnes van Engelenhoven (1 dag).
Zij gaan vanuit Lunteren aan de slag met wat in Barneveld al 75 jaar gewoon is, namelijk mensen helpen met een stuk maatwerk.
 
Voor informatie: DBA advies: Molenparkweg 12, 6741 ZR Lunteren. Tel.: 0318 – 73 42 80. E-mail: bankzaken@dba-advies.nl Internet: www.dba-advies.nl
Advies? Loop er gewoon eens naar binnen!