‘Wij Lunteren’ kan je de weg wijzen

LUNTEREN – ‘Wij Lunteren’ is maanden bezig met de voorbereidingen voor een nóg mooier Lunteren. Afgelopen dinsdag 4 juni heeft de officiële oprichting van de vereniging bij VPVA Notarissen plaatsgevonden.

Coördinator

Wij Lunteren staat voor verbinding, de weg wijzen en omzien naar elkaar. Rutger, de coördinator van de kersverse vereniging, ziet al prachtige buurtinitiatieven en betrokken inwoners.

Waar ‘Wij Lunteren’ naar op zoek is, zijn betrokken inwoners die van nature een ander een warm hart toedragen. We noemen je dan een vriend van Wij Lunteren. We maken eigenlijk een netwerk voor inwoners die dat niet (meer) hebben met als doel om de zelfredzaamheid te vergroten.

Partners

“Wanneer wij het onderling niet opgelost krijgen, heb ik altijd nog de leden van de vereniging. Zij hebben het vermogen om te organiseren en op te lossen. Waarschijnlijk ken je mijn actieve partners wel: Lunteren Aktief, de vluchtheuvel, Malkander, Ana Upu en het mantelzorgtrefpunt,” aldus Rutger de wit.

Meer informatie

Lijkt het jou wat om binnen jouw straat een belangrijke rol te spelen als contactpersoon? Of heb je juist een vraag waar je geen oplossing voor kunt vinden? Wij Lunteren wil jou graag als een vriend omarmen. Neem contact op via wijlunteren@outlook.com of bel naar 06-24217426

Lees hier de online krant van deze week.