Welke tassen zijn nu populair?

Tassen, je vindt ze tegenwoordig overal. Natuurlijk bij de tassenwinkel, maar ook in kledingwinkels, schoenenwinkels en zelfs bij de drogist en het tankstation. Niet heel gek, want een tas is natuurlijk onwijs belangrijk. Met een fijne sterke tas neem je iedere dag weer je spullen veilig mee. Dan hebben we het nog niet eens over wat een tas doet voor je look. Welke tassen zijn er momenteel populair en hoe kies je de juiste tas? 

Een weekendtas

Kun je een weekendtas alleen maar gebruiken voor in het weekend? Nee hoor! Kijk met een ruimere blik naar de fantastische tassen die erg ruim zijn. Hierdoor zou je ze vaker kunnen gebruiken. Een weekendtas is meer dan alleen maar een grote tas. Je hoeft je niet blind te staren op het woord “weekend”. Natuurlijk wordt de tas het meest voor in het weekend gebruikt als mensen er op uit willen gaan door middel van een overnachting of om extra spullen mee te kunnen nemen zoals kleding of toiletartikelen. Doordat het leven verdeeld wordt over zeven dagen en dit flexibiliteit beleeft is een weekendtas ook doordeweeks mogelijk. De mensen denken ook steeds vaker om de weekendtas doordeweeks te gebruiken. Hierdoor kan de weekendtas op alle mogelijke momenten worden ingezet. Je kan de weekendtas zien als een veelzijdige tas die voor ieder doeleinde gebruikt kan worden. Er zijn verschillende soorten weekendtassen. Van high end leren tot aan een sportieve, waterdichte tas. Je hebt voor de tas verschillende merken zoals Burkely, Legend, Calvin Klein, Cowboysbag, O My Bag, Tommy Hilfiger en nog veel meer merken. Zoek de perfecte tas die bij jou past.

De strandtas voor jou

Je hebt een ruime keuze aan strandtassen. Ook hebben ze een ruime keuze aan stijlvolle strandtassen. Voor de strandtas zijn verschillende merken zoals onder andere Cowboysbag, Burkely, Legend, MyK. Zoek de meest perfecte strandtas die bij goed jou past. De strandtassen van Thebagstore hebben een aantal belangrijke voordelen. Zo heb je altijd goede kwaliteit, snelle levering, geen verzendkosten boven de 49,95 euro en is retourneren geheel kosteloos. Helemaal top toch? 

De perfecte rugtas 

Ga jij veel op de fiets naar je werk of studie? Of ga je er lekker op uit om de natuur op te zoeken? Of gewoon lekker kamperen? Dan is een rugtas zeker een goede keuze! Weet jij niet zo goed welke rugtas het beste bij je past? Let gewoon op je gevoel dan kom je er zeker weten wel uit welke rugtas bij je past. Je kunt kiezen voor sportieve modellen of stoere modellen. Welke rugtas je kiest, maakt niet uit. Of het nu een mannelijke of vrouwelijke uitstraling heeft, zolang jij de rugtas maar leuk vindt om te gebruiken. Ook voor de dames kijk eens bij rugtas dames.

Kleuren rugtas

De rugtas heeft verschillende kleuren. Je hebt ze in rood, okergeel, roze, blauw, zwart en nog een aantal kleuren. Het merk Rains is een tijdloos design met alle kleuren van de regenboog. Je kunt dus kiezen voor een tijdloze rugtas of meer een vrouwelijke. Je kunt ook voor een universele canvas rugtas gaan. Dit kan voor zowel mannen als vrouwen. Je zou ook nog voor een leren tas kunnen gaan in de kleuren zwart en bruin. Dit past bij iedere vrouwelijke stijl. Je zou ook nog kunnen kiezen voor een rugtas met prints erop.