Volleybalvereniging DOS Lunteren sluit glansrijk seizoen af

LUNTEREN – Na een seizoen van vele mooie sportieve prestaties, blikt bestuurslid Cees Roelofsen tevreden terug.

Cees is al meer dan dertig jaar betrokken bij de club en heeft de club dan ook van dichtbij zien groeien. “In april 1966 is de club opgericht. Eerst speelden ze in een gymzaal aan de Kerkhoflaan en later bij de Batelaar aan de Postweg. In 2006 is de overstap gemaakt naar ‘t Sporthuus. Toen ging de contributie wel iets omhoog maar werden de faciliteiten ook beter. Sinds begin dit jaar hebben we ook een eigen kantine in ‘t Sporthuus,” aldus Cees.

De club telt zo’n 160 leden waarvan de Mini’s (6-12 jaar) de snelst groeiende groep is. Over de gehele linie zijn er veel kampioenschappen behaald, waaronder Heren 1 die hiermee promoveren naar de promotieklassen. Ook Dames 1 is een klasse gepromoveerd.

Nu de competities zijn afgelopen is het tijd voor een zomerstop. De mini’s luidden deze in met verschillende festiviteiten, waaronder klootschieten bij Het Bosbad.

Toch wordt er in de zomer niet stilgezeten en zal er iedere dinsdagavond bij Belmont worden gebeachvolleybald voor leden en geïnteresseerden vanaf 14 jaar.

Ondanks de flinke aanwas is de club altijd opzoek naar leden, vrijwilligers en trainers. Aanmelden hiervoor kan bij bertine.bloemendal@hotmail.com

Lees hier de online krant van deze week.