Tweede reünie voor De Prinsenhof in Partycentrum Floor

LUNTEREN – In 2014 viel na 25 jaar, door het overlijden van Harry van Hierden, het doek voor café en zalencentrum De Prinsenhof. Omdat veel mensen hier een mooie tijd hebben gehad, besloten familie, vrienden en oud-werknemers van De Prinsenhof in 2019 een reünie te organiseren. Door het succes van vijf jaar geleden is er besloten om op 28 september nog een reünie te organiseren.

De reünie genaamd De Nadorst, vernoemd naar het gelijknamige Prinsenhof krantje, zal net als vijf jaar geleden plaatsvinden in partycentrum Floor. “Het feest is echt bedoeld om oude herinneringen op te halen en mensen van vroeger weer te spreken,” aldus Jurriën van Hierden, zoon van de voormalige uitbater en medeorganisator van de reünie. “Zo’n zes jaar geleden kwamen wij veel vaste gasten van vroeger tegen en die begonnen altijd over de mooie tijd die ze er hadden gehad. Zo is toen het balletje gaan rollen,” vult Gerrie van Burken, voormalig eigenaar, aan over het ontstaan. Dit gevoel werd ook breed gedragen, want de 450 kaarten waren gelijk uitverkocht. Naast het feest werd er ook een Facebook- en Instagrampagina bijgehouden waar veel herinneringen op werden gedeeld. Door de levendigheid op deze pagina merkten zij dat er nog steeds veel animo was en ontstond het idee voor een tweede feest.

De kaartenverkoop vindt zaterdag 8 juni plaats in Floor vanaf 16:30 tot 21:00. De tickets worden verkocht voor 35 euro inclusief 5 uur onbeperkt drinken (Hollands assortiment). De muziek zal verzorgd worden door Dj Joop en door de Inhoud Drive In Show, die destijds ook in De Prinsenhof draaiden. Op grote beamers worden foto’s van vroeger getoond. Omdat

De Prinsenhof al 10 jaar dicht is, geldt er een leeftijdsgrens van 25 plus.

Volgen

Facebook prinsenhofreuni.denadorst.7 of Instagram @prinsenhofdenadorst voor de laatste updates.

Lees hier de online krant van deze week.