Tips voor een dagje shoppen in Lunteren

Wil jij er een dagje tussenuit, dan ben je in Lunteren aan het juiste adres. Zo vind je hier de grote expert in sta op stoelen, maar ook de allerleukste terrasjes waar je na een middagje shoppen heerlijk samen kunt genieten van een hapje en een drankje. Kortom, een dagje Lunteren is een absolute aanrader. Lunteren is onderdeel van de gemeente Ede en een super leuke stad om alleen of je samen met vrienden of familie te vermaken. Naast het leuke stadscentrum kent Lunteren nog veel meer dan dat! Wil jij weten wat er allemaal in Lunteren
te doen is? Lees dan snel verder.

Een dagje shoppen
De meesten vinden het tijdens een dagje weg natuurlijk ontzettend leuk om even door de stad te lopen en te shoppen. Nou, daarvoor ben je ook in Lunteren op de juiste plek. Lunteren heeft namelijk een prachtige stadscentrum waar je je de hele dag prima kunt vermaken. Niet alleen vind je hier de leukste kledingwinkels, maar ook tal van woonwinkel waar je de meest uiteenlopende lederen draaistoelen kunt vinden. Kortom, een dagje Lunteren heeft je van alles te bieden.

Een dagje wandelen of fietsen op de veluwe
Voor wie enigszins topografisch is onderlegd, weet natuurlijk als geen ander dat je hier praktisch aangrenzend aan het prachtige landgoed ‘de Scheleberg’ ligt. Hier kun je prachtig fietsen, maar ook wandelen over de Veluwe. Zo kun je ervoor kiezen om een georganiseerde tocht te doen, maar ook op eigen gelegenheid behoort tot de mogelijkheden. In dit prachtige natuurgebied kun je even heerlijk uitwaaien en vervolgens genieten van al het moois want ons land je te bieden heeft. Niet alleen leuk voor jezelf, maar ook voor de kinderen is er van alles te zien.

Dagje julianatoren
Heb jij kleine kinderen en wil je er even lekker tussenuit, dan is een dagje julianatoren natuurlijk ontzettend leuk om te doen. Julianatoren is gelegen in de stad Apeldoorn en met de auto eenvoudig te bereiken. Zo kunnen de allerkleinsten genieten van een rondje in de draaimolen en kunnen de wat oudere kinderen de spanning opzoeken door een rondje in de achtbaan te gaan. Kortom, julianapark heeft het allemaal.

Fruit plukken
Hoe leuk is dat? Fruit plukken met het hele gezin! Niet alleen ontzettend lekker, maar ook nog eens super gezond! Zo kun je allerlei verschillende soorten fruit plukken, zoals aardbeien, bessen en ook bramen. Wel moet je voor een middagje fruitplukken naar Wageningen toe, maar daar ben je natuurlijk met de auto of het openbaar vervoer zo.

Conclusie
Zoals je kunt zien heeft Lunteren en omstreken je van alles te bieden. Het leuke aan deze prachtige stad, is dat het omringd is door allerlei andere leuke steden die op slechts enkele kilometers afstand eenvoudig met de auto of het OV te bereiken zijn. Dus wil jij er een dagje of misschien zelfs wel lange tussenuit, dan is het zeker aan te raden om eens te kijken naar al het moois van Lunteren je te bieden heeft.