Starttijden Wandel3Daagse

LUNTEREN – Volgende week dinsdag 28, woensdag 29 en donderdag 30 mei, wordt voor de 39e keer de jaarlijkse Wandel3Daagse gelopen.

Onderstaand vindt u de starttijden zoals die dagelijks voor de deelnemende wandelgroepen zullen gelden. De wandelaars van de 10 km zullen beginnen, gevolgd door de wandelaars van de 5 km. 

Aankomst en vertrek is vanaf  ’t Nieuwe Erf.  Iedereen die zich nog niet heeft ingeschreven kan dit nog doen t/m 22 mei as. op 

www.wandel3daagse-lunteren.nl 

Op de eerste avond kunt u zich ook nog inschrijven bij de inschrijftafel in de muziektent op ’t Nieuwe Erf.  Dit jaar worden de consumpties tijdens de wandeling verzorgd door de Boomgaard met een appel, Topslagerij Ab van Leeuwen met een worstje en door Het Uilenbos met een ijsje.

Op donderdag worden de wandelaars vanaf 19.30 uur via de Wilbrinkstraat en de Dorpsstraat binnengehaald onder muzikale begeleiding van KNA.Ouders, grootouders en overige belangstellenden worden dringend geadviseerd om per fiets te komen, gelet op de beperkte parkeermogelijkheden.

starttijden

Lees hier de online krant van deze week.