Nieuwe Zorgwoning aan de Dorpsstraat in Lunteren

Vanaf 1 juni 2024 heeft Siwa zorg de deuren geopend aan de dorpsstraat 208 in Lunteren, voor bewoners met een verstandelijke beperking. De woonvoorziening biedt bewoners een veilige en ondersteunende omgeving om zich te ontplooien en deel te nemen aan de samenleving.

De oprichters van dit initiatief zijn Gudo van Dronkelaar en Clyde Boyce. Zij hebben beide jarenlang voor grote zorginstellingen gewerkt van jeugd instellingen tot de gehandicapten zorg. 

De keuze voor een kleinschalige woonvorm maakt het mogelijk om optimale aandacht te schenken aan elke bewoner en zorg te bieden die is afgestemd op hun unieke behoeften. “De wens van onze client staat bij ons centraal” aldus Gudo en Clyde. Zij geven aan bij de wensen en doelen te ondersteunen van de bewoners. Sport, creativiteit en dagbesteding bieden bewoners structuur en regelmaat in hun leven. 

De eigenaren van Siwa zorg geven aan samen met hun bewoners iets te willen betekenen voor Lunteren. Zo is er een samenwerking met het verpleeghuis de Honskamp waar bewoners met ouderen kunnen wandelen of deze bezoeken om zo eenzaamheid tegen te gaan. Ook zullen we V.V. Lunteren gaan ondersteunen bij het onderhoud.

“Dit is een mooie kans om Lunteren en de zorg te verbinden” aldus Gudo van Dronkelaar die zelf een Lunteraan is in hart en nieren. 

Heb je vragen of ben je benieuwd naar het concept, kijk op de website of neem vrijblijvend contact op via info@siwazorg.nl

Lees hier de online krant van deze week.