Mooie 39e Wandel3Daagse in Lunteren

LUNTEREN -De 39e Wandel3Daagse van Lunteren is alweer afgelopen. Vorige week liepen ruim 900 kinderen, ouders en belangstellenden 3 dagen mooie routes door het Buurtbos en de Lunterse straten. 

Helaas startte de 1e dag met regen, maar dat mocht de pret niet drukken en wat is het als organisatie mooi om te zien dat de kinderen gewoon in de regen met een grote glimlach terug komen van het wandelen, ondanks het natte pak en de modder aan de schoenen. 

Laatste loodjes

Woensdag en donderdag was het prima wandelweer en gelukkig is alles goed verlopen. Donderdag was het een drukte van belang bij het inhalen van de wandelaars op de Dorpsstraat, de kinderen werden goed beloond voor de kilometers die ze gelopen hebben.

De hele Wandel3Daagse kan natuurlijk niet geregeld worden zonder vrijwilligers en sponsors. We zij heel dankbaar dat ze ook dit jaar weer hebben meegeholpen aan de organisatie. 

Hartelijk bedankt de Boomgaard voor de Appel, Slagerij van Leeuwen voor het worstje en het Uilenbos voor het ijsje. Onderweg werden de wandelaars van de 10 km ook nog verrast met een extra consumptie en koffie, ook hiervoor hartelijk dank.

40e editie

“We hopen volgend jaar voor de 40e keer de Wandel3Daagse te organiseren en hopen er met z’n allen dan ook een feestje van te maken.”

Lees hier de online krant van deze week.