LooHorst Landscaping: “Dingen maken die niet standaard zijn: #gajijkunnen!”

EDERVEEN – Op de grens tussen Lunteren en Ederveen bevindt zich het bedrijf LooHorst Landscaping in hun bijzondere groene pand. Aan het roer staan de in Lunteren geboren Reinald van Ommeren en Albert de Koning uit Ederveen.

Reinald stond in 2006 aan de wieg van LooHorst Landscaping als directeur van het bedrijf. Albert de Koning kwam in 2011 bij het bedrijf en heeft zich weten op te werken tot bedrijfsleider. Alhoewel Loohorst in de basis een hoveniersbedrijf is, gaan zij verder dan enkel tuinaanleg. “Wij maken dingen die niet standaard zijn,” vertelt Reinald terwijl hij vol trots de projecten laat zien. “Vooral veel rondom en op gebouwen zoals daktuinen. Meestal is dat compleet met grondwerk, riolering, infiltratie, straatwerk, bomen en planten en inrichtingselementen,” vervolgt hij over de afwisselende werkzaamheden die je bij LooHorst verricht.

Dat ga jij kunnen

Bij Loohorst doe je het samen, het werk is uitdagen maar je staat er niet alleen voor. “We werken met hele korte lijntjes en iedereen in het bedrijf is makkelijk aanspreekbaar. Echt goede spullen zijn belangrijk om goed werk te kunnen maken. Daar wordt bij Loohorst wel voor gezorgd. Als je iets nodig hebt zorgen we ervoor dat het er komt. Samen even de dag beginnen met een bakje is belangrijk dan kun je even met elkaar overleggen om een dag echt leuk te kunnen werken. Ook op het werk is er altijd ruimte om even met elkaar te overleggen,” vertelt Reinald. “Dat #gajijkunnen! is ons uitgangspunt”.  Naast de korte lijntjes vinden ze bij LooHorst het heel  belangrijk dat het materiaal en gereedschap goed in orde is.

Elk wat wils

Naast Albert en Reinald werken er zo’n dertig mensen bij de vestiging in Ederveen. “Zij werken voornamelijk in kleine koppels, afhankelijk van het werk. We proberen altijd dezelfde personen bij elkaar te zetten, zodat je een goed team vormt,” vertelt Albert. “Je hebt mensen die helemaal gek zijn van specialistisch straatwerk. Daar hebben we een aantal koppels voor, maar ook voor daktuinen, bomen, onderhoud en gewone aanleg.” Bij Loohorst is er dus voor elk wat wils.

Sfeerproeven bij Loohorst

“De sfeer bij ons is lekker los”, vertelt Albert. “We werken hard maar er is op zijn tijd ruimte voor een uitje of een lekkere barbecue. Ook het thuisfront betrekken we graag bij dat soort evenementen. En elke vrijdagmiddag sluiten we de werkweek af met een hapje en een drankje, en gaan we even ontspannen darten.”

Heb plezier in je werk en kom werken bij LooHorst. Ga jij dat kunnen? Wil je graag je volgende stap maken? Mooie daktuinen in de regio maken? Of wil je eerst een kijkje komen nemen om LooHorst beter te leren kennen? De groene deuren staan voor je open. Je kunt appen of bellen met Albert de Koning: 06 10829429. Je mag natuurlijk ook direct solliciteren via 

www.werkenbijloohorst.nl.

Lees hier de online krant van deze week.