Lavinia Meijer op vrijdag en Toontje Lager op zaterdag

LUNTEREN – Vrijdag 21 juni en zaterdag 22 juni staan bij De Koepelcommissie al een tijdje dikgedrukt in de agenda. Op vrijdagavond komt de Bennekomse, maar wereldberoemde, Lavinia Meijer een sfeervol harpconcert geven bij De Koepel. En op zaterdag komt de Arnhemmer Erik Mesie met de band Toontje Lager een avondje ‘back to the eighties’ verzorgen.

Twee heel verschillende concerten middenin het prachtig groene Luntersche Buurtbosch. Op bijna de langste dagen van het jaar vinden beide concerten in de buitenlucht op het plein voor uitkijktoren De Koepel plaats. Met Lavinia Meijer zal de combinatie harp en bos een héél bijzondere sfeer geven. Met Toontje Lager zal er ongetwijfeld meegezongen worden als de hits uit de eighties worden gespeeld.

Catering

Voorafgaand aan de zomerconcerten en in de pauze zijn er warme en koude dranken te koop bij de catering tenten. Voor wie van een hapje bij het drankje houdt verkoopt Het Beleg van Ede gezellige borrelplanken om gezellig samen te delen. Let op, Vrienden van Het Luntersche Buurtbosch krijgen, op vertoon van hun ‘Vriendenpas’, voorafgaand aan de concerten een gratis kopje koffie of thee. 

Bereikbaarheid

De Koepel is alleen lopend of met de fiets bereikbaar. Auto’s kunnen aan de Boslaan of bij De Werelt (Westhofflaan 2) worden geparkeerd. Vanaf de Boslaan loopt een wandel-/fietspad (tegenover De Lunterse Boer) naar De Koepel. Vanaf de Werelt loopt links van het toegangshek ook een wandel-/fietspad naar De Koepel. Bezoekers krijgen er dus nog een prachtige  boswandeling van zo’n 10 minuten bij.

Kaarten kopen

Voor beide zomerconcerten zijn nog kaarten beschikbaar. Deze kosten 20 euro per persoon. Ze  zijn te reserveren via www.buurtbosch.nl bij de button Evenementen. Iedereen die het weer nog niet helemaal vertrouwt kan ook bij de entree van het concert nog een kaartje kopen. Kijk voor meer informatie over de Koepelevenementen op www.buurtbosch.nl. Actualiteiten worden ook via Facebook (buurtbosch) en Instagram (uitkijktoren_dekoepel) gedeeld.

Lees hier de online krant van deze week.