Eerste e-bike testdag bij Fietsservice De Valk

DE VALK – Op zaterdag 11 mei organiseert Janko Zeggelaar van Fietsservice De Valk de eerste e-bike testdag in zijn fietswinkel aan de Hoge Valkseweg 26 in De Valk.

Tijdens de e-bike testdag zullen er diverse modellen e-bikes van de fietsmerken Huyser en Merida klaarstaan voor een proefrit. Vindt u het lastig om te kiezen welke e-bike het beste bij u past? Dan is dit hét moment om een proefritje, of zelfs twee proefritjes te maken. Uiteraard voorziet Janko u ter plekke van passend advies.

Testfiets reserveren

Wilt u zeker zijn van een testfiets dan kunt u deze vooraf reserveren. Stuur een e-mail naar info@fietsservicedevalk.nl en vermeld hierbij in wat voor e-bike u interesse hebt en hoe laat u graag een proefrit wilt maken. Mocht u onverhoopt toch nog even moeten wachten voor de proefrit dan zorgt Fietsservice De Valk voor een lekker bakje koffie of een glaasje frisdrank.

Tot ziens op zaterdag 11 mei tussen 10.00 en 16.00 uur aan de Hoge Valkseweg 26 in De Valk. Meer informatie over Fietsservice De Valk vindt u op www.fietsservicedevalk.nl.

Lees hier de online krant van deze week.