Boek Koffietijd van Lunterse Tieneke Elzinga

LUNTEREN – Maandag 10 juni ’24. Auteur Tieneke Elzinga uit Lunteren presenteert haar nieuwe boek Koffietijd bij The Readshop in Lunteren.

Het is zover, de nieuwe verhalen van de auteur/columniste Tieneke Elzinga zijn gebundeld in een boek. Koffietijd.

Het boek is nu te koop in de winkel van Astrid van de Slik. The Readshop, Dorpsstraat 103 6741 AD in Lunteren. Maar ook in de meeste boekenwinkels te koop, of te bestellen.

Het boek Koffietijd bevat gemakkelijk leesbare korte verhalen over dagelijkse zaken. Vrolijke gebeurtenissen. Gekkigheden. Soms beschamende voorvallen waarvan je denkt hoe is het mogelijk. Ook ergernissen soms een beetje uit vergroot. Het is niet ondenkbaar dat u zich zou kunnen herkennen.

Je hoeft dus echt niet ver van huis om een mooi verhaal te schrijven, volgens de schrijfster.  De auteur Tieneke Elzinga kijkt mee in het leven van alledag en heeft daar zo haar bedenkingen bij.

Het resultaat een handzaam boek vol korte verhalen. Weetjes samen verweven met herinneringen van vroeger, over het wel en wee van heel gewone mensen.

Geef het jezelf cadeau. En wanneer je het uit hebt, een sieraad in de kast.  Dan kun je het er ook nog eens bij pakken. Misschien een idee voor op de leestafel in een wachtkamer. Verhalen voor onderweg. 

Of als een geschenk. Gegarandeerd veel plezierige leesmomenten en of voorleesmomenten bij voorbeeld tijdens de koffietijd in verzorgingshuizen.

Lees hier de online krant van deze week.