Blink Mode voor Kids opent op 19 juni in nieuw pand

LUNTEREN – Woensdag 19 juni opent Blink Mode voor Kids de deuren van het nieuwe pand aan Dorpsstraat 119. Het geheel vernieuwde pand heeft ruim twee keer zoveel winkelruimte als het huidige pand aan de Dorpsstraat 105.

Bijna 10 jaar geleden viel de beslissing om in Lunteren te starten met een kinder speciaalzaak. Op dat moment was er geen merkkleding voor kinderen verkrijgbaar en de overtuiging bestond dat daar wel vraag naar was. Dat ze die vraag goed hadden ingeschat bleek wel uit het succes van de afgelopen jaren. Vele moeders en grootmoeders uit de omgeving weten de winkel van het tweetal dan ook te vinden. “We zijn hier al gegroeid en dan merk je op een gegeven moment wel dat je uit je jasje aan het groeien bent,” vertelt Mettina. Toch hadden de dames wel een duidelijke voorwaarde voor een nieuw pand. “We wilden sowieso in het afgesloten deel van het centrum blijven,” zegt Wendy. Die mogelijkheid kwam er toen het voormalige pand van de Readshop werd verkocht. Samen met de huidige eigenaar is het tweetal dan ook om de tafel gaan zitten. De deal was snel beklonken waarna de verbouwing kon beginnen. 

“De locatie verandert, maar wij blijven hetzelfde en we geven dezelfde klantgerichtheid en service als altijd. Net als de rest van ons team bestaande uit Anne, Dorinde en Gerlinda.De collecties zijn uitgebreid, net als het assortiment. Verder hopen we de komende seizoenen meer op de wensen van de klanten te kunnen inspelen. Waar we wel echt een aanvulling op hebben, zijn de sieraden en de beenmode” vertellen ze over de uitbreiding. 

Toch zijn er zeker meer dingen die veranderd zijn, maar dat blijft tot de opening op 19 juni een verassing. In de openingsweek van 19 t/m 22 juni zullen er leuke acties zijn en staat er voor de eerste 200 betalende klanten een goodiebag klaar.

De winkel zal in verband met de verhuizing gesloten zijn van zaterdag 15 juni tot en met dinsdag 18 juni. Woensdag 19 juni om 10.00 uur vindt de opening plaats.

Lees hier de online krant van deze week.