Aline’s Kipwinkeltje 19 juni open

LUNTEREN – Nog een week en dan opent Aline van de Haar haar winkel in kipspecialiteiten: Aline’s Kipwinkeltje. Het pand aan de Dorpsstraat 205 in Lunteren heeft een grondige verbouwing ondergaan, om deze geschikt te maken voor Aline’s droom. Samen met haar oma Aly gaat de nieuwe onderneemster er hard tegenaan om van Aline’s Kipwinkeltje een succes te maken. 

Woensdag 19 juni, ’s ochtends om 08.30 uur, gaan de deuren open voor de eerste klanten. Het pand heeft een totale metamorfose ondergaan van de vroegere bestemming, horeca, is niet meer terug te vinden. 

Wat wel gebleven is, is het handige parkeren voor de deur en de toegankelijkheid vanuit het dorp en de invalsweg naar Lunteren.

Met de komst van Aline’s Kipwinkeltje is de Lunterse middenstand een nieuwe specialiteitswinkel rijker. Klanten kunnen er terecht voor een uitgebreid kipassortiment o.a.: verse kip, gegrilde producten, vleeswaren, sauzen, kruiden en meer.

Voordat de winkeldeuren op 19 juni opengaan, moet er nog veel werk worden verzet. Momenteel hebben Alina en Aly hun handen vol aan het verbouwingsproces om Lunteren weer een bijzondere winkel rijker te maken.

De openingstijden zijn: zondag: gesloten, maandag: gesloten, dinsdag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:30 en tussen de middag 12:00 tot 12:30 gesloten en zaterdag van 08:30 tot 14:00 uur.

Lees hier de online krant van deze week.