Lunterse bedrijvengids

Bouwen en onderhouden met passie en trots!

Zegers Bouw

Zegers Bouw is een dynamische onderneming met vestiging in Ede, Arnhem, Doetinchem en Utrecht.  Wij zijn gespecialiseerd in het professioneel onderhouden en projectmatig bouwen van vastgoed voor gewaardeerde zakelijke en particuliere opdrachtgevers. Ons werkgebied strekt zich uit over het midden en oosten van het land waarbij de ambitie aanwezig is om dit gebied verder uit te breiden om zodoende onze opdrachtgevers nog efficiënter te kunnen bedienen.


Over Zegers Bouw

Zegers Bouw wil een grote rol van betekenis zijn en een toegevoegde waarde leveren bij het ontwikkelen, bouwen en onderhouden van vastgoed waarin mensen wonen, werken, studeren en recreëren.
Wij willen met medewerkers, opdrachtgevers, onderaannemers, leveranciers én eindgebruikers transparant samenwerken. Wij streven naar onderscheidende, innovatieve en duurzame oplossingen met de hoogst mogelijke kwaliteit én met oog voor volgende generaties.

Ontwikkelen

Zegers Bouw ontwikkeld vastgoedprojecten in de woning- en utiliteitsbouw in het midden en oosten van het land. Dit op eigen initiatief of in opdracht van professionele opdrachtgevers en overheden. Als ontwikkelende bouwer hebben wij alle kennis in huis om elk project van ontwikkeling tot en met de oplevering en nazorg te begeleiden. Samen met opdrachtgevers en overige partners gaan wij op zoek naar de kracht van de locatie. Waarbij naast uitstraling van het object ook duurzaamheid, flexibiliteit en toekomstgerichtheid een belangrijke rol spelen. Door onze ervaring in het vastgoedonderhoud kijken wij ook op dit onderwerp graag met u mee.

Bouwen

Zegers Bouw gaat alleen voor het beste resultaat. Op basis van jarenlange ervaring  voorzien wij u graag van deskundig advies tijdens de voorbereiding, realisatie en nazorg van uw bouwproject. Dit is waar we ons dagelijks met veel enthousiasme voor inzetten. Op elk project dat we realiseren, willen we vol trots kunnen terugkijken. Heeft u bouwplannen en bent u benieuwd of wij u van dienst kunnen zijn? Maak vrijblijvend een afspraak, we gaan graag met u in gesprek en voorzien u van deskundig advies.

Onderhouden

Of het nu timmer-, tegel-, installatie- of loodgieterswerk bevat, voor als deze werkzaamheden kunt u bij ons terecht. Wij hebben alle kennis en ervaring in huis om deze werkzaamheden geheel naar wens voor u uit te voeren. Zegers Bouw biedt tevens voor haar vaste opdrachtgevers een landelijke dekking voor beheer- en onderhoudswerkzaamheden van vastgoed.

Transformeren

Transformatie van bestaand vastgoed neemt steeds vaker de rol van nieuwbouw over.  Bij Zegers Bouw zijn wij overtuigd van de kracht van transformatie. Er ontstaat meer leefruimte, panden krijgen een nieuwe functie en huisvestingsproblemen worden hierdoor opgelost. Ook duurzaamheid speelt hierbij een rol; een pand een duurzaam tweede leven geven, de status en verhuurbaarheid van uw vastgoed upgraden of uw gebouw een langere levensduur geven, deze onderwerpen staan centraal bij Zegers Bouw.

Zegers Bouw

  • Galvanistraat 12-2
  • 6710 BA Ede

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op