Lunterse bedrijvengids

Hotel & Eethuys De Wormshoef Logo

Welkom bij Hotel & Eethuys ‘De Wormshoef’

Hotel & Eethuys De Wormshoef

De Wormshoef is gevestigd in een monumentaal pand in het gezellige dorp Lunteren, aan de rand van de veluwe en te midden van bos, heide en zandverstuivingen. Het Eethuys heeft een mooie plaats verworven op de culinaire kaart van Lunteren en omgeving. De Bourgondisch, Nederlands-Belgische keuken biedt voor ieder wat wils. Iedere dag wordt á la carte gekookt met dagverse producten. Het enthousiaste team en het ongedwongen en informele in ons Hotel & Eethuys zorgen voor een gezellige sfeer. Wij zijn het gehele jaar door, zeven dagen per week geopend. (m.u.v oud en nieuw)


Dagelijks genieten

In het Eethuys kunt u dagelijks genieten van een heerlijke gevarieerde lunch. Daarnaast is het mogelijk gerechten van de uitgebreide kaart te bestellen. Maak ook kennis met onze houtskoolgrill. Graag nodigen wij u uit voor een sfeervol diner. De kaart wisselt meerdere keren per jaar en per jaargetijde worden er naast de ‘gewone’ kaart seizoensspecialiteiten aangeboden. Voor of na de maaltijd is het mogelijk te relaxen in onze loungebanken of weg te dromen bij de open haard, onder het genot van een kopje koffie.

Van een kop koffie tot een buffet

Ons restaurant biedt een diversiteit aan mogelijkheden, van een kopje koffie tot een compleet buffet; wij verzorgen het voor u. Ook zijn er dinercheques verkrijgbaar voor elk gewenst bedrag.

Uitstekende basis

In de directe omgeving van De Wormshoef liggen aantrekkelijke klompenpaden om te wandelen en prachtige fietsroutes die u over de Veluwe, de Utrechtse Heuvelrug en door de Gelderse Vallei voeren. Eén van de klompenpaden, het Meulunteren pad, heeft De Wormshoef als vertrekpunt. De Wormshoef is ook uitermate geschikt voor uw (zakelijke) overnachting, training, bijeenkomst of als basis voor teambuilding activiteiten in de omgeving.

Een paar dagen er tussen uit

Ons hotel beschikt over 2-persoons comfortkamers. Deze comfortkamers zijn in koloniale stijl uitgevoerd en ruim opgezet. Al onze kamers zijn voorzien van boxspringbedden, tv en een aparte badkamer met douche, toilet en wasbak. Een prima verblijfplaats voor een paar dagen Lunteren en omgeving. De hotelkamers zijn telefonisch of per mail te boeken.

Hotel & Eethuys De Wormshoef

  • Dorpsstraat 192
  • 6741 AS Lunteren

Staat jouw bedrijf er nog niet bij? of kloppen de gegevens niet meer?

Neem contact op